En längtan.

Onsdag och det är lite av en favoritdag för mig eftersom jag slutar tidigt och därmed kan hämta hem barnen redan vid ett. Dagar som dessa brukar vi passa på att planera in lek-dater med andra mammor och barn, men sedan vi flyttade längre ifrån stan så har de blivit dåligt med besök tyvärr. Längtar så himla mycket efter våren, då man kan spendera mer tid utomhus och en ny lekplats ska öppnas i Nolhaga. Ser fram emot att ta med matsäck och att spendera ett par timmar på lekplats och bland djuren, nedräkningen inför våren är snart igång och ska man tro löpsedlarna så kommer våren rekordtidigt i år.
 
 
Fram tills vi kan börja den riktiga nedräkningen så är det väl bara att bita ihop och tänka att snart är den långa vintern (eller ja den oändliga hösten här eftersom de nästan bara regnat) över.
Ser fram emot kvällspromenader i ljus, utomhuslek och grillning, vitsippor och tussilago i dikerna - snart så!
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

åh vilka härliga bilder! ser fram att komma och hänga med er i parken! :)

Svar: Yes en favorit i repris i nolhaga👍
Emmelie

2014-02-19 10:26:05
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Hanna - Min vardag, smycken och mode

Det är likadant för oss sen vi flyttade en bit utanför stan har lekdejterna uteblivit. Så dumt egentligen för det tar lika lång tid att åka från stan till oss som det tar att åka från ena änden av stan till andra. Dvs ingen tid alls. Våren längtar jag också efter och igår blev jag så besviken när snön kom tillbaka. Ännu mer är det idag. Suck!

Svar: Här kom de lite snö nu inatt med, riktig besviken faktiskt. Jag längtar så himla mycket efter våren, men snart så!
Emmelie

2014-02-20 06:12:52
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0