Tillbaka på ruta ett.

Yes jag gjorde det!
Efter ett uppehåll från gymmet på 2,5 vecka så var vi idag tillbaka igen och det känns himla bra nu i efterhand. Jag längtar så otroligt tills det kommer på rutin, tills man verkligen vänjer sig vid tanken att tillbringa tid där istället för i den bekväma soffan. Man har ju så fruktansvärt klart för sig vad man vill uppnå med träningen/kosten, varför är det så himla svårt att bara köra på då? Skulle allt behöva mig en pt som coachar mig  på rätt väg lite då och då tror jag.
 
Sjukstugan tycks aldrig ta slut, Hugo har blivit mer dålig under dagen och nu är det istället han som ligger på hög feber. Johan har vabbat och kommer få göra det imorgon med, sedan torsdag och fredag får jag hålla mig hemma eftersom det känns meningslöst att lämna dom för någon enstaka dag innan lovet även om de mot all förmodan skulle vara firska igen.
Nu ska jag ta och krypa ner i den renbäddade sängen och kolla ikapp mig på Paradise Hotel, jag har missat de två senaste avsnitten och har hört det händer en hel del.
 
Ha en fin kväll alla fina människor <3
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0