En ny medlem i familjen.

Nya familjemedlemmen - självgående dammsugare.
 
När pappa hörde av sig och frågade om jag ville ha en självgående dammsugare så var jag inte sen att svara ja. De hade nämligen en på jobbet ståendes som ingen ville ha och jag tog tacksamt emot. Nu har "jag" städat de flesta golven här hemma utan att behöva lyfta ett finger ;)
 
Imorgon stundar matteprovet och jag känner mig verkligen inte redo, jag kan uppgifterna lektionstid men är rädd att jag tappar allt under morogndagen. Jag vet inte om jag borde sätta mig ner och plugga mer eller om jag helt enkelt ska strunta i det för att slippa stressa upp mig mig mer och lita på att jag faktiskt kan det trots allt.
Imorgon är det äntligen fredag och jag ser fram emot fredagsmys med barnen och en helg hemma utan att behöva stressa halvt ihjäl sig under morgonen för att hinna. Så bättre uppdateringar kan ni räkna med så fort morgondagen är över och jag kan andas ut för några dagar i vilket fall som helst.
 
Godnatt <3
 

Kommentarer
Emil Lindberg

Oh, en Samsung! Vi gjorde produktbroschyrerna just för den modellen (kul att de kommer från Alingsås, va?) ;) Nästa version kommer dock innehålla en station som dammsugaren går och tömmer sig hos vid behov. Dessvärre kommer behållaren i själva dammsugaren fortfarande bara vara 0.9 l.

Svar: Haha, ja men den funkar bra. Lite jobbigt att behöva byta ofta och ta ut själva bortsten som samlar på sig skit, men men kul att titta på när någon annan gör jobbet =)
Emmelie

2014-01-16 22:16:20
URL: http://www.EmilLindberg.se
Malin - Gravid med tvillingar

Åh jag skulle vilka ha en! :)

Ha en bra helg! Kram

Svar: Ja det är lyxigt faktiskt, haha :)
Emmelie

2014-01-17 15:29:47
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0