Filmtips och hopp om snö.

Söndag och jag hade lite hoppats på sovmorgon idag igen, men icke. Tröttare än vanligt eftersom jag låg uppe senare igår och tittade på en helt otroligt bra film "Now is good", jag grät floder och jag tipsar er andra att se den också. Helt underbar och man får sig en tankeställare efter, man borde uppskatta sitt vardagskaos lite mer helt enkelt <3
 
När når snön Alingsås? Jag läser överallt att det snöat men här fortsätter regnet falla. För barnens skull så hoppas jag det blir ett par veckor av snö nu innan våren gärna får komma med rekordfart. Ser fram emot pulkaåkning med varmchoklad, fyrhjulning och grillning med pappa vid isen och allt sådant mysigt vi brukar hitta på vintertid.
 
Bjuder på lite bilder från gårdagen då vi hade besök av grannens barn ett par timmar. Vi gick ut i skogen och tog med oss lite bullar medan Johan var med Hugo och handlade, lite tjejtid sådär. Återigen så gillar jag det nya stället vi bor på, framförallt för att Ebba har mycket mer möjlighet till lek med kompisar.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0