Lördag.

 
Lördagsmorgonen startade i vanlig ordning strax efter fem och jag känner att herregud vilken lyx det hade varit att få sova till sju i varje fall. Ingen idé att vara bitter, det är ju som det är så man får helt enkelt göra det bästa man kan av det sjukt långa dagarna.
 
Idag planerar vi att ta oss till en pulkabacke med medhaven matsäck, roligt och härligt med en dag fylld av frisk luft. Nu hoppas jag bara att vi hittar någon som kan köra dit, för att gå till andra sidan stan med vagn, barn, hundar, pulkor osv är inte ett alternativ när det är så långt.
Ska stänga ner datorn och försöka vara lite social med resterande familjen nu, herregud vad man är beroende av denna jäkla elektronik och man borde verkligen lägga ifrån det mycket mer ofta! Ska bli bättre på det helt klart. Hur gör ni med skärmtid hemma?
 

Kommentarer
MammaLola

När barnen var mindre satt jag inte vid datorn alls när de var vakna för dels gick det inte att lämna dem utan uppsikt och dels ville de sitta med i knät och helst se på youtubeklipp. Nu sitter jag om de kollar på film och är distraherade på annat håll. Annars är et efter läggdags som gäller. Har inte datorn påslagen hela dagen just för att jag inte vill lockas att "snabbkolla" osv.

2014-01-18 09:21:06
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0