Mindre tid och tjej som växer.

Återigen ett tyst dygn här på bloggen, jag som alltid brukar ha tid över känner mig lite ledsen över att helt enkelt inte ha den tid jag är van vid, men jag hoppas ni hänger kvar fast det kan bli lite glesare mellan inläggen för ett tag framöver.
Inlämmingar och redovisningarna blir allt fler och fler och man märker verkligen att de lägger krutet på nu sista terminen, jag som har så otroligt höga krav på mig själv kan känna paniken och tänka hur tusan jag ska kunna prestera mitt bästa när uppgifterna blir så många?
Bara att kämpa på för att drömmen ska bli verklighet - jag ska ta mig tusan bli barnmorska någon gång!
 
Känner att Ebba syns mindre och mindre i bloggen de senaste, men hon börjar bli så stor och mindre villig att vara med på kort på samma vis som förut och jag skulle aldrig tvinga henne. Jag ser det inte som något dumt att lägga ut barnen på internet om man gör det med måtta och  man känner efter själv vad som känns okej för just oss. Jag är otroligt tacksam denna blogg har följt med sedan jag väntade Ebba och att jag har alla tankar och känslor sparade i en bautastor dagbok <3
 
 

Kommentarer
Josefin -My Happy Days-

Så är det, livet kommer emellan och man får inte glömma att leva här o nu, man har inte alltid tid, kram!

Svar: Visst är det så, men tråkigt då jag gärna vill hålla inläggen uppe. Nåväl, nya tag när tiden finns mera. Kram
Emmelie

2014-01-29 00:35:01
URL: http://landhagen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0