Aldrig att jag flyttar härifrån.

Det blev ett par timmar på stranden idag iallfall och vattnet var verkligen ljummet, tänker att man passar på och njuta som bara den för till helgen väntar svalare väder och regn. Jag har hängt på stranden nästan varje dag de senaste tre veckorna och jag erkänner att jag börjar bli lite smått rastlös, men jag vet att inom kort så står jag och gnäller över regnet och kylan och skulle bli förbannad på mig själv att jag inte tog vara på sommaren.
 
Återigen älskar jag stället vi bor på, nu finns även bjönbär att plocka häromkring och vi tog en promenad tidgare jag, barnen och hundarna. Lyxigt att slänga ihop i en smoothie men även att ha på morgonfilen.
Här där vi bor är det nära till skogen och vi har under sommaren plockat både smultron, hallon, blåbär och nu slutligen bjönbär.
Så hur tufft det än kommer bli ekonomiskt att bo kvar på egenhand så vägrar jag flytta! Ebba har massor med kompisar, ska börja skolan här och djuren trivs med närheten till skog.
Nej hellre spara pengar på annat vis än att dra in på bostaden, ni kanske sitter på knep som gör att man kan hålla ner kostnaden varje månad?
Detta med att få det att gå ihop ekonomiskt känns som en svår uppgift men när allt sådant faller på plats så kanske jag sakta men säkert kan börja läka..
 
 
 
 

Kommentarer
E

Bostadsbidrag!

Svar: Jo de vet jag. Grejen är bara att jag ej kan söka förens jah vet om jag kommer in på skolan o vet vad jag har för inkomst..
Emmelie

2014-07-29 21:40:23
Anonym

Om du känner oro för ekonomin så ta kontakt med din bank, de kan ge råd för just din ekonomi. Kommunen erbjuder också ekonomisamtal där man kan sitta ner och få hjälp att kolla på utgifter och ev tips och råd. Inte fel att ta hjälp och kunna ställa frågor om allt som rör ekonomin.

2014-07-30 00:24:24


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0