Åska, sorg och ekonomi.

Och så var arbetshelgen på 36 timmar över, äntligen är jag hemma hos barnen igen där jag hör hemma.
Det var tvåa glada barn som kom springande emot mig när jag kom hem, Hugo kom upp med världens leende på läpparna efter att ha sovit middag och sa "jag gillar dig mamma" kändes som om hela hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig och flera gånger under dagen har dom berättat att dom saknat mig.
Vi tog oss hem till en kompis och spenderade eftermiddagen där, var meningen att det skulle badas i deras pool men världens åskoväder kom över oss och det regnade som bara den. Jag kan nog ärligt säga att det var första gången som jag var rädd för åskan, den var rätt över oss och det blixtrade och surrade i kökslamporna och och frågan är om inte blixten slog ner alltså. Både jag och min vän gjorde faktiskt ett ganska bra jobb med att behålla lugnet inför barnen tycker jag, haha även om det var lite nervöst.
 
Är glad jag håller mig sysselsatt, det gör att jag tänker lite mindre på allt det jobbiga. Johan har tittat på en lägenhet, och inom snar framtid så är jag och barnen ensamma kvar här. Det är jobbigt att hantera sorgen över att familjen inte blir som jag hade hoppats och trott på , men det är även otroligt jobbigt att inte veta hur vi ska klara oss ekonomiskt. Jag har ringt runt olika ställen och ingenting kan påbörjas förens han bor på en annan adress, och då har försäkringskassan en månads handläggninsgtid också och man vet inte förens då om man ens kan få olika bidrag. Jag bara hoppas att jag kommer in på skolan, fyra dagar kvar tills dom släpper platserna så håll tummarna att jag kommer in!
 
Det var en glad pojke innan läggdags som hade uppmärksammat att jag bäddat rent med nya sängkläder i sängen. Han sa gång på gång "Åh tack mamma, jag gillar dig" samtidigt som han lyste som en sol - Älskade Hugo<3
 
 

Kommentarer
Martina - Mamma till Ella och Leo

Åh! Får ont i hjärtat av att läsa detta. Hoppas verkligen att allt löser sig vännen! Ta hand om er ❤️

Svar: Jag hoppas det innerligt med, men just nu känns allt hopplöst faktiskt :(
Emmelie

2014-07-07 23:40:29
URL: http://maella.blogg.sr
Mathilda

Jag tänker inte ljuga för det är svårt ekonomiskt när man är ensamstående. Men det går! Man får tänka på varje krona men på något vis lyckas man få det att gå ihop för barnens skull. Lycka till!

Svar: Ja det kommer bli tufft, tufft som bara den. men får jag bara klarhet att jag kommer in på skolan så kan jag börja söka alla bidrag osv som jag har rätt till. Kram
Emmelie

2014-07-08 09:16:25
Mathilda

Det är så skönt när allt faller på plats. Jag skulle inte klara mig utan mitt bostadsbidrag till exempel, det är guld värt. Jag väntar också på besked så vi får hoppas det går fort till på fredag :)

Svar: Håller tummarna för dig också! Vad har du sökt?
Emmelie

2014-07-09 09:45:05
Mathilda

Medicinsk sekreterare. Är reserv på yrkeshögskolans utbildning så det vore skönt att komma in på universitetet och veta att det löser sig. Vad har du sökt?

Jag tycker förresten det är väldigt liten text i din blogg, men jag börjar kanske bara bli gammal :P

Svar: Hehe har tänkt på det också, ska se om jag kan göra texten något större! Har sökt sjuksköterka .
Emmelie

2014-07-09 10:19:44


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0