Dag för dag, minut för minut.

Ännu en dag vid stranden, och nej jag tröttnar aldrig på sommaren och allt vad det innebär. Folk klagar på att det är för varmt och jag tänker bara att så länge man har tillgång till vatten så kan man enkelt svalka sig med ett dopp. Enda negativa är ju hur fruktansvärt varmt det blir inomhus, jag bor längst ner och kan inte ha öppet hur som helst eftersom grannarna röker och det ryker rätt in här, så bastu var de här hemma för tillfället.
Man borde njuta in i det längsta av sommarsverige för innan man vet ordet av så är de här korta månaderna över och mörker, regn och höst kommer åter.
 
Jag vill tacka er som tog er tiden att lämna en kommentar på mitt förra inlägg, det värmer något otroligt och ger mig lite mer självförtronde och hopp om framtiden.
Jag tar allt minut för minut just nu och försöker att undvika tankar på framtiden så gott det går, det är dock omöjligt att skjuta sådant åt sidan så kvällstid kommer alla funderingar tillbaka och ger mig svårigheter att sova.
Jag undrar hur allt ska gå ekonomiskt, hur allt ska fungera i vardagen med skola,dagis och hämtingar, jag undrar hur det ska bli på årets högtider då jag fullkomligt vägrar vara utan mina två hjärtan.
Listan på min oro kan göras lång, men jag försöker som sagt ta dagen som den kommer istället.
En sak är säker, jag kommer aldrig någonsin våga öppna mitt hjärta igen och bli beroende av en annan människa.
Jag ska leva efter de där usla ordspråket som jag inte tror ett smack på "ensam är stark"
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

tänk om ett år. när du har ordning och reda på livet. en vardag som flyter på och ett hjärta med lycka. då kommer du titta tillbaks, minnas hur jobbigt det var och känna än större tacksamhet för det du kommer få. för TRO mig du kommer få det så himla bra. jag tror faktiskt att du kommer bli lyckligare än någonsin. stark och självständig. och du kommer KÄNNA dig stark när du kommit ur den här stormen. du är så GRYM och jag är så frustrerad över att du inte ser det. men det är okej för jag vet att du en dag om inte allt för länge kommer göra det ♥ Heja, heja!

Svar: Åh dina ord gör mig alldeles tårögd vännen. Tack för att du tror på mig när jag inte ens har förmågan att göra det själv. Jag kämpar på, är ute och hittar på saker varje dag men gång på gång grips jag av hjärtklapning och rädsla över hur allting ska gå ihop i framtiden och hur jag ska klara det. Hoppas vi kan ses snart. Kram <3
Emmelie

2014-07-22 20:27:30
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Helena

Dessa jäkla rökare alltså som inget fattar!! Har samma problem här.. Usch! Jag har numera en fläkt som blåser utåt för att kunna ha min altandörr öppen! Det kanske du kan prova för än dröjer det nog tyvärr (!) innan hyresvärdar förbjuder rökning på uteplatser, balkonger och nära hyreshus... När det gäller att lita på någon... Det kan man göra men inte så till den grad att man rasar om den personen försvinner...
I övrigt kämpa på! <3

Svar: Ja de är as jobbigt att få in röken rätt in, blir som en bastu här inne med eftersm jag inte har persienner att dra ner för att få bort solen. Mja jag kommer ha väldigt svårt att lita på någon igen efter detta. Kram <3
Emmelie

2014-07-22 20:38:58
Yohannas.se

Grymt fin du är !!!
Å du - jag håller såå med, älskar värmen! Klart det är intensivt och man blir slö ibland, men so what! Älskar det, det är sååå kort tid, och snart går vi där med lager på lager igen....

2014-07-22 21:44:24
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0