Ett kärt återseende.

I tolv timmar höll gipset innan Hugo stoppade hela näven i poolen och gipset blev därmed dyblött. Så ett nytt gips är på och i denna gång i blå färg. Men helt ärligt så tror jag han knäckt de också för han kan liksom röra lite på handleden o fingrarna, är det meningen att det ska funka att göra i en gipsskena? Helt omöjligt att hålla han lugn och stilla, och med gips på så gör ju inte handen ont och han använder den precis som vanligt såklart.
 
Försökt njuta av mina ungar som bara den idag, för jag ska nämligen gå på min jobbhelg tidigt imorgon och det innebär mååånga timmar ifrån barnen och jag startar med ett pass på 27 timmar! Dock är jag glad att jag har fått jobba som personligassistent, de må innebära långa pass men det ger mig också många dagar ledigt i stöten och det uppskattas som bara den av både mig och barnen.
Ebba fick ett kärt återsenede nu under kvällen, lekdate med hennes bästa kompis Elsa. Vi mammor har jobbat om varandra och det var ett par veckor sedan de lekte med varandra. Är glad hon har en så bra vän alldeles intill och jag hoppas de fortsätter vara fina kompisar under uppväxten <3
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Radar paret! ♡ Vecka 33-35 är jag på hemmaplan igen, kan vi försöka ses haha ;) /Grannen

Svar: Haha bra!
Emmelie

2014-07-31 21:12:26


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0