Fredags morgon.

Äntligen visar sig solen lite igen, de må vara en del orosväckande moln men de ser bra mycket ljusare ut än vad det gjort på ett par dagar nu.
Ebba är redan ute och hoppar hopprep på gården och tog med sig hundarna som sällskap. Hugo har jag motvilligt lurat ner i sängen med min telefon  och svt-barn för att jag ska kunna ha en chans att plocka undan här hemma och göra mig ordning för ännu en dag att arbeta sig igenom.
De bästa är att ta minut för minut, att ge sig helhjärtat åt barnen och försöka att inte tänka på framtiden alls. Det är lättare sagt än gjort eftersom den närmar sig med stora steg, inom kort så bor bara jag och barnen här hemma. Ska ner till försäkringskassan idag och kolla upp allt med alla bidrag man kan vara berättigad till, jag hoppas så allt sådant löser sig snarast så jag kan börja lappa ihop mitt liv igen.
 
Fortsätter morgonkaoset här hemma nu i hopp om att få någon typ av ordning inom kort.
Godmorgon till er alla <3
 
 

Kommentarer
Hanna

Ja försök att släppa alla krav där hemma och bara mys med dina hjärtan :) vet själv hur svårt det är, här ser lägenheten ut som en krigszon, bebis vill bara vara nära och då är det svårt att göra annat ;)
Skönt att göra något konkret som att gå till försäkringskassan, tummen upp för det!
Hoppas du får positivt svar ang utbildningen, bara några dagar kvar nu va? Vart har du sökt? Kram

2014-07-04 09:45:12


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0