Fyndat Disney.

Godmorgon Lördag och helg.
 
Att sova i denna värmebölja är en omöjlighet och det är nog det enda negativa med värmen. Annars kan jag nästan bli lite arg på folk som klagar över hur varmt och jobbigt det är, passa på och njut för snart är det över och sommaren likaså. Jag väljer istället att ta vara på varje solskensdag och njuta in i det längsta av sommaren.
 
 
Lördag innebär i vanlig ordning loppis för oss i allén, nästintill alltid kommer vi hem med något litet och det är så skoj att gå och kika och se vad folk har att sälja. Sist kom jag hem med ägg från frigående höns, inget smakar bättre än ägg man köper direkt från hönsägaren. Lyckades även fynda ett gäng Disney filmer för 60 kr till min lilla samling här hemma, barnen är sisådär intresserade man jag kan tycka det är skoj att ha ett gäng klassiker. Dock kan jag förvånas över vad som tilläts i filmerna förr, ni vet att Dumbo blir full, Pinocchio röker osv , listan kan göras lång. Jag vet inte hur jag ska hantera det, jag tog ju uppenbarligen ingen större skada men samtidigt vill jag inte att barnen ska påverkas, samma sätt gäller de där som nästan är samma i alla filmer från Disney "prinsessa blir räddad av prins" alltid ska tjejerna vara hjälplösa och killarna va de starka hjältarna.
Mycket jag ogillar, men en klassiker är en klassiker.

Kommentarer
angus

tusen tack fina du!

jg hör nog tyvärr till en av dom som klagar, jag tycker synd om den lille, är som en liten kamin

2014-07-26 18:15:29
URL: http://angusfoto.blogg.se
Mathilda

Jag är så glad att jag läste om loppisen här hos dig :) Var där idag och fyndade en hel del till lillen. Vet du hur länge det håller på? Skulle gärna åka någon mer gång i år.

Svar: Vad skoj att höra :) du såg mig inte då? Tror de håller på till mitten av aug! :)
Emmelie

2014-07-26 20:20:05
Mathilda

Nej jag såg dig inte, då hade jag hälsat :)

2014-07-27 10:30:58
Anonym

Barnen tänker inte på sådant, det är vi vuxna som lägger märke till sådant och därefter påverkar våra barn.

Svar: Ja men barn blir ändå påverkade av vad dom ser, det är jag övertygad om..
Emmelie

2014-07-27 11:11:30
Birgitta S

Hej!
Oroa dig inte tror precis som i en annan
kommentar att det är vi vuxna som tänker på det. Våra söner är 15 år nu och har sett alla fel Disney filmer och det funkar. Hittade din blogg via någon annan bloggera för ca en månad sen och fastande du skriver bra och jag förstår din oro inför framtiden men själv med barn och hundar och ekonomi jag är flera år äldre än du och en sak vet jag att på något sätt ordnar det sig. Sen måste väl ändå barnens pappa och den som du kanske inte vet jag skaffat hundarna tillsamman ta något ansvar ? eller ? om han inte är helt hopplös då är det tuffare men bättre att få ta allt ansvar men ändå besluten själv. Hoppas nu att du kommer in på utbildningen och önskar allt gott till dig efter att ha läst om dig dina barn och din situation.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tusen tack för att du lämnar tankar och råd. Nu är djuren mina och på mitt ansvar, på något vis löser de sig men jag önska bara jag kunde ha ett svar på hur. Kram
Emmelie

2014-08-01 21:51:54


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0