Innan jobb.

 
Godmorgon till ännu en fin sommardag.
Hugo har hållt igång här hemma sedan strax innan sex och jag har inte förens nu hunnit hoppa in i duschen och fått på mig kläder, allt tar så himla lång tid på morgonen och när jag blir ensam sedan så ska allt förberedas in i minsta detalj kvällen innan.
Ser inte fram emot ett varmt dygn på jobbet, men får bita ihop och tänka att jag är ledig till nästa vecka på måndag sedan. Jag jobbar och tar mig till så många extrapass som möjligt för att jag och barnen ska få de så bra som möjligt sedan. Men jag måste erkänna att det är tufft att gå från heltidsstudier till att sommarjobba och inte få någon semester alls, men det är ju vardagen för många studenter och därför extra viktigt att ta vara på de lediga dagarna man har.
 
Önskar er en fin dag i värmen, se till att dricka mycket vatten kompisar!
 

Kommentarer
Hanna

Tufft att jobba dygn men tänk vad skönt sedan när pengarna rullar in på kontot. De där extrapassen kommer sitta fint sedan när du börjar plugga och ska köpa böcker :)
Vill tipsa dig om att köpa begagnat, vissa böcker öppnar man knappt och du kan sälja dem vidare sedan för samma summa ;). Kramar

Svar: Har du något att sälja om jag kommer in?;)
Emmelie

2014-07-23 10:49:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0