Juli, en jobbig månad.

 
Juli har varit en hemsk månad för mig, men ingen kan någonsin påstå att jag inte ansträngt mig ut i fingertopparna för att göra det som är bäst för barnen.
Vi har hållt oss hemifrån och sysselsatta nästan varje dag med diverse av lokala utflykter som ingenting kostar, men kan kännas tråkigt att vi inte får en "riktig" semester tillsammans eftersom allting kostar så otroligt mycket pengar. Överallt ser man bilder på folk som besökt Astrid Lindgrens värld, Liseberg, Djurparker osv osv men jag hoppas barnen ska vara nöjda med de jag kan ge dom just nu. Känns bara så trist att pengar ska styra så mycket, de är avgörande för hur min framtid ska bli och jag blir helt utom mig av oro över hur jag ska få det att gå ihop som ensamstående.
Mitt humör har varit på bott, tålamodet har varit mycket sämre än vanligt och barnens humör är självklart inte som de brukar och det reagerar på de enda sätt de kan på denna separationen. Det ÄR fruktansvärt jobbigt och även om jag anstränger mig så känner jag mig som en dålig mamma som inte kommer kunna ge barnen den uppväxt jag hoppades de skulle få med två föräldrar tillsammans. Att vi inte kommer kunna åka iväg på de där semestrarna som alla andra tycks göra och att mammas humör inte är som det brukar.
Det gör så fruktansvärt ont att veta att jag inte är den jag vill vara fast jag anstränger mig.
Jag vill bara ha klarhet om vad som kommer ske och hur det kommer att bli, men just nu kan jag inte få någonting av det jag behöver som mest.
 
 

Kommentarer
Anonym

Älskade fina Mimmi! Vet att du kämpar på, och du gör det bra, försök att se en gnutta stolthet hos dej själv! Går inte en dag, utan er i mina tankar!!!

Svar: <3
Emmelie

2014-07-22 08:31:25
Lina

Jag har precis hittat hit och läst lite bakåt.. Jag ville bara säga att jag tycker att du är otroligt stark trots att du skriver att du inte känner dig stark! Jag vet inte vad som hänt dig, men jag hoppas att framtiden kommer lösa sig till det allra bästa för er. Jag tror inte alls att barnen är ledsna för att de inte får åka iväg på någon långsemester, att få umgås med sin mamma/vänner och göra roliga saker såsom att bada hela dagarna tror jag blir fina minnen för dem. Jag har såå många minnen från stranden när jag var liten, som jag ofta tänker tillbaka på! Massa kramar till er!

Svar: Tack för de orden<3 jag gör så gott jag kan men det känns inte som om de räcker. Stora tjejen undrar pch frågar när vi ska iväg på roligheter tex :(
Emmelie

2014-07-22 08:47:14
Angus

Tack fina du!

Jag är alldeles övertygad om att det räcker gott o väl för barnen! Inte alla som får roliga upptåg varje dag! Du är bra!

Svar: Åh tusen tack. Jag hoppas mina ansträngningar räcker och ger dom en fin sommar att se tillbaka till. kram
Emmelie

2014-07-22 09:52:31
URL: http://angusfoto.blogg.se
Jag

Min föräldrar gick isär när jag var ganska liten. Har alltid bott hos min mamma, som inte hade den bästa ekonomin med 3 barn. Till utlandet åkte vi en gång, men sen var vi och tältade vid sjöar m.m. Det minns jag verkligen med ett leende på läpparna. Förstår att det känns jobbigt att inte kunna ge dina barn den barndom du hade tänkt dig, MEN dom kommer minnas dom där
Småsakerna mest tror jag. Finns mkt att göra som inte behöver äta upp plånboken så att säga. Hejar på dig!

2014-07-22 11:12:21
Pauline

Första gången jag tittar in. Vilken fin sida du har!

Svar: Tusen tack.
Emmelie

2014-07-22 16:11:51
URL: http://www.sofiapauline.blogg.se
Yohannas.se

Du är en fantastisk person och mamma, alla är arga - besvikna - urlakade och icke kreativa emellanåt - och ibland ofta... ALLA. Du är grym!!!

Svar: Tack vännen, men jag är inte riktigt som jag brukar :(
Emmelie

2014-07-22 21:47:19
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Även om det inte blir som du tänkt dig så är jag säker på att barnen kommer minnas sommaren med glädje. Spelar ingen roll om man åker till Liseberg, Astrid Lindgrens värld eller så. Är själv uppvuxen om sommrarna på en camping. Vi åkte sällan iväg på annat utan det var där vi var. Och jag minns allt med glädje. Att vara med kompisar, badandet, bara strosa omkring på campingen och njuta av havet. Är också ett barn som har skilda föräldrar (tyvärr ingen kontakt med pappa längre) men jag minns allt mamma gjorde för mig. Det är kärlek man ger sina barn som betyder något. Det är kvalitets tiden som räknas med barnen. KRAMAR

Svar: Jag hoppas du har rätt <3 gör mitt bästa och mer än så kan jag ju faktiskt inte göra. Kram
Emmelie

2014-07-23 22:18:34
URL: http://lottizdays.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0