Nu får de räcka?!

Alltså som om olyckorna och eländet aldrig tar slut...
Igår efter jag stressat iväg med barnen på cyklarna fram och tillbaka till simskolan och var hemma igen så ramlade Hugo! Jag stod i köket och förberedde den sena middagen och Hugo skulle springa och ta av sig skorna och föll på tröskeln och ramlade framåt och tog emot sig med händerna. Han skrek ordentligt men det är ju inte konstigt efter att ha ramlat så, men när han senare vid middagen återigen började gråta och klagade på ont i handen så började jag misstänka att något inte stod rätt till. Två timmar senare och han använde inte högerhanden än, så jag bestämde att ta mig till akuten så någon fick kolla på handen. Efter att en mycket snäll kvinna bytte våran nummerlapp mot hennes som var nästa i kön så gick allt väldigt fort. Efter röntgen och lite prat med läkaren så kom de fram till att han fått en spricka i lillfingret och var tvungen att ha gips i två veckor.
Gör så ont i hjärtat, två och ett halvt år och är gipsad för första gången! Han var dock tapper och valde de röda bandaget att ha på gipset och han har sovit bra inatt. Hoppas dessa veckor går fort så han kan springa och leka som vanligt igen!
Känns som om de ena avlöser de andra här hemma nu, det är verkligen sjukt påfrestande att bo ihop efter att ha blivit så sårad. Men snart börjar jag och barnen om ensamma och då kan jag börja läka och må bättre igen.
 
 
 

Kommentarer
Mathilda

Vilken jädra otur! Tur barn är så tåliga.
Vet du när han flyttar?

Svar: Otur ja, minst sagt:( mja inom kort. Skulle tro inom närmaste veckan
Emmelie

2014-07-31 09:49:41
E

Asså, du är för snäll tycker jag!
Hade min gubbe sagt att han vill gå isär & pratat/träffat ny tjej hade jag fan kastat ut han på en gång!!:-/
Hur står du ut? Kram & försök tänka mer på dig själv! <3

2014-07-31 13:35:19
Yohannas.se

Stackars lilla barn!!! Vad de får vara med om redan vid så låg ålder :( Å du är i en hemsk situation kära du.... jag längtar tills du äntligen kan skriva att du får ha dina tanke ifred och reda ut ditt EGET liv nu med barnen.

Svar: Känns liksom som om det händer mer och mer grejer hela tiden :( men jag hoppas snart få börja om igen. Kram
Emmelie

2014-07-31 22:03:13
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0