Att hålla sig sysselsatt.

Klumpen i magen, jag vill desperat bli av med den och jag anstränger mig som bara den för att lyckas men utan vidare resultat.
Jag längtar tills jag känner hopp om framtiden, hopp om att människor inte vill mig illa och inte rädsla för att dom ljuger och lovar mig tomma löften.
Jag längtar efter att känna liv, inte denna tomhet och som man lever i en bubbla som ingen riktigt kan spräcka hål på och nå in till.
Men ni ska veta att jag försöker, jag kämpar ända ut i fingertopparna för att klara dagarna så smidigt som möjligt.
Så istället för att sitta och grubbla så tar vi på oss jackor och ordentligt med kläder och ger oss ut i sommaren (13 grader!) och plockar bär igen. På så sätt så får både barn och hundar frisk luft och det är skönt att göra något praktiskt, att ha ett mål som man försöker slutföra.
Sedan blir det liten kaffe och lekdate här hemma.
 
Önskar er en fin start på veckan.
 
Återigen något praktiskt lugnar mig, Ebba har fått stå ut med diverse frisyrer den senaste veckan.
sorry för suddig bild.
 

Kommentarer
michaela

jag tycker att du gör ett otroligt bra jobb! bara tiden kan köra detta lättare för dig och du kämpar på ett fantastiskt sätt.

Svar: <3 tusen tack kära du!
Emmelie

2014-06-30 09:20:36
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Hanna

Längesen jag kommenterade här men kikar in varje dag sedan några år tillbaka. Kommenterade då med annan mail, vet inte om du kommer ihåg.
Du verkar vara en sån härlig människa, en bra vän som jag skulle vara glad över att lära känna. Får intrycket av att du är en genomgo mamma och har sunda värderingar. Har själv nyligen blivit mamma och är intresserad av genusfrågor som du, och man möter verkligen mycket frågor och negativa kommentarer från andra ibland. Men jag kämpar på för vad jag tror på och vill förmedla till min son.
Det du går igenom nu kan inte bara hoppas över eller trängas undan utan det måste genomlevas, vetskapen om det gör självklart att det känns ännu värre. Det hjälper inte att andra säger att det blir bättre, för det är ju just nu i stunden som det är jobbigt :-( Hoppas verkligen att tiden fort går framåt för din skull, så att du snart kan blicka tillbaka på denna tiden, denna krisen, som "då" och att du då ser ljust på livet igen. Håller tummarna för att du kommer in på utbildningen!!
Många kramar från mig

Svar: Åh va dina ord värmer ska du veta, och kul att du kikat in här under så lång tid. Ja och grattis till dig som nybliven mamma, kämpa på med genusfrågorna, såå viktigt! Kram på dig <3
Emmelie

2014-06-30 18:14:29
Yohannas.se

Kanske ska du skriva ner pyttesmå mål ibland när du sitter i din ensamhet... Tex hur du ska klara morgondagen på ett bra sätt, eller hur du ska orka handla det där du borde, osv. små små saker som du kan checka av och se att du faktiskt klarar mkt mer än du tror och känner av just nu. Kram !!

2014-07-01 22:28:30
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0