Avslutning och BVC besök.

Godmorgon.
 
Hugo vaknade tidigt idag och berättade för mig att det minsann inte alls var natten, jag försökte desperat vila ögonen några minuter till men inser att det är lönnlöst när han väl bestämt sig för att kliva upp. Vi skulle ju ändå upp tidigt eftersom det vankas BVC besök för både Ebba och Hugo, Ebba ska vaccineras och det blir hennes sista besök där och Hugo ska väl visa sina diverse kunskaper och jag kan passa på och rådfråga lite om hans stammande som kommer titt som tätt. Jag är egentligen inte orolig, jag väntar bara ut honom och tror med största sannolikhet att detta försvinner men det är alltid bra och rådfråga och höra andras tankar.
 
Igår var det alltså dags för avslutning på dagis. Hugos allra första avslutnign och Ebbas sista, och herregud så duktiga dom var. När det är en musikförskola så blir allt så proffsigt och det känns som om man vore på en avslutning från skolan, barnen sjöng för fulla muggar och framförallt Hugo som tog i som bara den. Haha var nog tre olika pedagoger som kom fram efteråt och berättade hur duktig han är med musiken, att han verkligen tar till sig texterna och melodin fort för sin ålder och kan nog varenda låt utantill.
Barnen som ska börja skolan blev avtackade, de fick rosor och sin trumma som de tillverkade när de en gång började på förskolan. Kan lova att det kändes lite i hjärtat att se barnen där framme och inse att Ebba hon kommer snart inte gå där längre, snart är hon ett skolbarn!
 
Om någon vill jag tar bort bilderna där andras barn syns så hojta till, orkar inte sitta och sudda alla ansikten.
 
 
 
 

Kommentarer
hannah

Hej! Tack för din kommentar.
Nja jag känner inte igen dig, är du från göteborg eller har du alltid bott i Alingsås?

Massa kramar ♡

Svar: Nja jag är ifrån Alingsås men du kanske bara liknar någon jag känner 😊 kram
Emmelie

2014-06-03 09:39:50
URL: http://hannahmeh.se
Yohannas.se

Så duktiga barn.. Musikförskola, vad kul! Har ni som föräldrar extra stort intresse, eller bara kul ingång till lärande?

Svar: De finns säkert de föräldrar med stort intresse, men jag och min sambo är inte musikaliska. Pedagogerna är väldigt kunniga och barnen lär sig med musik och dans. De har musik samling varje dag vid ett par tillfällen, jättebra verkligen! =)
Emmelie

2014-06-03 21:25:07
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0