Midsommardagen.

Midsommardagen, jag är nog en av få svenskar som faktiskt vaknar upp och inte är bakfulla idag.
Varken jag eller Johan drack någoting så vi är pigga och fit for fight idag precis som vanligt.
Men eftersom resten av världen tycks vara aningens trötta idag så undrar jag vad man sysselsätter sig med en dag då resten av befolkningen tycks sova?
Vårat hem är i behov av storstädning, sortering och allt annat sådär skoj men jag tror inte barnen tycker det hade varit superroligt direkt. Sen är ju jag en sån som oftast städar på ytan, tar de värsta men aldrig sådär grundligt som man egentligen behöver. Det handlar faktiskt mer om att jag inte hinner än att jag inte vill, att städa med barnen hemma är ju typ omöjligt! Hur lyckas ni andra ordentligt när ni har barn hemma? Allt man hinner med här innan de hamnar i bråk är ju just de värsta och översta lagret med smuts.
Dammråttor är änglarnas små tofflor eller vad är det man säger? ;)
 
Nu får jag starta dagen, är på ett dåligt humör eftersom det bråkas som bara den och i vanlig ordning var barnen uppe långt innan vad man anser vara okej på en helg och särskillt inte okej efter hur sent de  faktiskt somnade igår.
Frukost i magen, kanske blir man på bättre humör inom kort - Godmorgon!
 
Dagens frukost, fil, flingor,svenska jordgubbar och lite honung:
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Hehe, det är fördelen med att aldrig dricka alkohol. Jag har helt valt bort det och Magnus kan dricka typ ett glas vin ibland i sociala sammanhang men aldrig mer än det. Det hade vart kul att ses någon dag när du är ledig. Skulle ni typ vilja ses i Nolhaga eller åka på en utflykt med oss kanske? :)

Svar: Gärna:) nästa vecka jobbar jag bara ett dygn ! Tar görna en utflykt. Ja jag dricker aldrig heller, vääääöldigt sällan och då bara lite lite :)
Emmelie

2014-06-21 09:34:25


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0