Potatisfestival.

Redan kväll och inte en endaste stund har jag hunnit sitta framför datorn.
Vi har vart i stan från tidig morgon till eftermiddagen, att man kan vandra omkring sju timmar i lilla Alingsås är egentligen helt otroligt men med Potatisfestival i stan så finns en hel del att titta på.
 
Vi började dagen med invigning av årets alléloppis, varje lördag får vem som helst åka ner och ställa sig och sälja av gamla grejer i allén. Ingen föranmälan och helt gratis - perfekt!  Jag tycker det är himla roligt och gå och titta vad alla säljer och försöker göra fynd, denna gång blev de två tavlor som jag tror kommer passa fint här hemma.
Barnen har åkt karuseller och lyssnat på Mojje som upträdde i parken, efter spelningen så fick dom varsin autograf och fick synas på kort tillsammans med honom. Helt ärligt tror jag inte Ebba har jättestor koll på vem han faktiskt är eftersom vi sällan kollar barnprogram på tv4 där han brukar synas, men nu har vi en anledning att slå på en annan kanal och låta henne se vem han faktiskt är :)
 
Nu ska här plockas lite, det där eviga plockandet som aldrig tycks ta slut. Jag ska försöka ge det trettio minuter varje kväll för att slippa vakna upp till ett rörigt hem.
Sedan blir det chips och ostbågar framför någon film i soffan och jag lär somna tidigt som bara den efter denna intensiva dag.
Ha en fin lördag vänner <3
 
 
 
 

Kommentarer
Eva kvarntun

Trevligt att träffa Er alla idag!!! Kusinerna är för goa <3 Fina bilder!!

2014-06-14 23:38:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0