Väder och humör stämmer saman.

Vaknar av regn som smattrar mot rutorna och blixtrar som lyser upp i sovrummet och följs av en smäll. Man kan verkligen säga att vädret stämmer överens med mitt mående idag men det är ju inte till det bättre eftersom det håller oss inne och hemma och här är ångesten värre än om man kommer iväg.
Jag försöker hålla ångesten i skick, försöker promenera, hålla mig sysselsatt för att klara dagen men när jag är här hemma så är det som om man inte kan fly, som om verkligheten blir för nära på något vis.
 
Barnen är i full gång med att bygga ett "mål" med hjälp av överkast och filtar, där ska de tydligen skjuta bollen. Ebba styr och ställer och Hugo gör i vanlig ordning inte alls som han blir tillsagd, de där morgon myset existerar väldigt sällan här och om den gör det så är de bara för ett fåtal minuter innan de båda får myror i benen och inte längre kan sitta still.
 
Nu ska djuren ha mat, kaoset ska städas undan och ångesten ska försöka hållas i chack för att klara ännu en dag. Jag längtar till jag ser de där ljuset i tunneln, tills jag känner en strimma av hopp igen <3
 
Försöker stanna upp och se det vackra och enkla mitt i detta kaos:
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0