En användbar manick!

 
Är det något som sätter lite vardagslyx på tillvaron så är de denna - den självgående dammsugaren!
Sådan lyx att bara trycka på en knapp och sätta sig i soffan med barnen och kolla på medan den tar upp all skit från golvet ;) Med två hundar, två katter och barn så blir det väldigt snabbt smutsigt och innan fick jag dammsuga dagligen, nu kan jag nöja mig med att ta fram vanliga dammsugaren tre gånger i veckan och köra resten med denna. Hade aldrig för mitt liv lagt pengar på denna manick själv, men när min pappa säger att den bara står på hans jobb och frågar om jag vill ha den så tackar man ju inte nej?
 
Mina bihålor har stört mig otroligt idag, det värker så som om jag fått en käftsmäll över vänster kindben och bultar som bara den om jag böjer huvudet framåt. Någon som sitter på något husmorstips på hur man blir av med det onda och förkylningen? Dela gärna med er isåfall!
 
Nu blir det te-drickande, lite tända ljus och kanske att starta igång någon serie? Har ni någon favoritserie som man bara måste börja följa?
Kram på er <3

Kommentarer
maria eek

Vilken bra grej!

Svar: Ja verkligen :) den tar upp de värsta iallafall :)
Emmelie

2014-03-11 21:05:36
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Sandra

WOW! Måste ha, typ! Vilken grej.

Svar: Haha, eller huuur! Kanske finns billigare begagnat?
Emmelie

2014-03-11 21:25:54
URL: http://libelli.se
AnnasViktiga

Prova nässprayen Nasonex. Svindyr, men innehåller kortison och hjälper till att bota bihåleinflammation. Gjorde susen för mig och min 9 veckor långa förkylning.

2014-03-13 21:54:38
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0