En "lugna-ner-dig-knapp"

 
Dagens favoritbild, återigen tagen på älsklingsstället i skogen ovanför vårt hem. Tycker bilden utstrålar något lugn som man verkligen känner när man är på platsen också, jag tror att denna kursen kommer göra så jag utvecklas massor inom foto och det känns väldigt skoj!
De bästa med att flytta till detta ställe måste helt klart vara närheten till områden som dessa, förut bodde vi i centrum och hade nära till allt vilket verkligen kunde va skönt eftersom både jag och Johan saknar körkort, men inget slår det här alltså. 
Uteliv är som bekant viktigt för mig, för mina hundar och framförallt för mina barn som är typiska "utebarn". En hel dag inomhus fungerar verkligen inte här hemma, bråken avlöser varandra och vi alla går varandra på nerverna. Vissa dagar kan jag önska att barnen hade en "lugna-ner-sig-knapp", särskillt dagar då det ösregnar och blåser ute och man mycket väl skulle kunna tänka sig att bädda ner sig framför en bra film i soffan. Men tyvärr föddes mina barn inte med dessa knappar, haha eller jag har då minsann inte lyckas hitta dom än.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0