En sån dag <3

Alltså en sån helt fantastisk dag det varit idag.
Började dagen med att sätta mig på tåget mot Göteborg och möta upp min fina nyfunna vän Michaela och ta oss till babybarn mässan. Hittade ett par godbitar till barnen och lite torkad frukt som var helt fritt från tillsatt socker och konserveringsmedel, perfekt att ha som mutor i vagnen för att få Hugo att sitta ner när man har bråttom =)
Promenerade genom staden tillbaka mot avenyn och både jag och hon njöt till fullo av att inte behöva ha koll på vart barnen befann sig eller liknande utan behövde bara ha koll på oss själva. Jag föreslog suschi till lunch och förberedde mig på att få höra ett rungande "neeej" till svar som jag brukar men till min stora glädje så var det en favorit för henne med. Så lunch vid vattnet, med sol på näsan och värme nog så man kunde ta av sig skinnjackan utan problem. - Vi måste ses snart igen vännen.
 
Väl hemma igen så spendarade vi 3,5 timmar ute på lekplatsen och nu sover barnen sedan någon timma tillbaka, ett extra barn har jag dessutom denna natt eftersom min systerdotter ville sova över. Nu blir det lite sex and the city och sedan gissar jag på att jag kommer somna gott inom kort - Godnatt på er vänner.
 
Syskonmatchning , gul till lillebror och blå till storasyster.
Torkad frukt och mössa till Ebba.
 
 

Kommentarer
Lena

Å vilka söta T-shirts😀

2014-03-29 21:19:27
Lena

Å vilka söta T-shirts😀

2014-03-29 21:19:32
Sandra

Jättefina t-shirts! Undebrart att du haft en så bra dag!

Svar: Ja visst var dom härliga? Ja gårdagen var sån dag som jag önskar att alla dagar var =)
Emmelie

2014-03-29 22:20:51
URL: http://libelli.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0