Ett psykiskt helvete.

Den här helgen hade vi massa roligheter planerat, det var äntligen dags för svärföräldrarna att komma ner igen och hälsa på och Ebba hade beställt ostbricka och färska räkor till kvällens melodifestival. Det var två olika kalas och gymnastik dit farmor och farfar skulle följa med och titta på - Allt blev inställt nu..
Igår mitt i fredagsmyset med lets dance och naturgodis så vaknade Ebba och kräktes - magsjuka!
Ni vet vilken helt otrolig skräck det är för mig eftersom jag har emetefobi, så ångesten över att fler ska bli smittade är helt extrem och jag mår otroligt dåligt psykiskt.
Ebba är tack och lov redan bättre och fick en lindirg variant som bara varade cirka 1,5 timmar intensivt, tacksamt eftersom hon brukar va en av de stackarna precis som jag som blir liggande tio timmar.
 
Nu ska jag fortsätta sanera hela hemmet och försöka lugna det jobbiga som sitter framförallt i psyket - önskar er alla en bättre helg än den vi blir dömda till att ha.
 
Ännu ett traderafynd föressten, små detaljer börjar komma till i hemmet och gör de hela så mycket mer personligt <3
 

Kommentarer
Sara

Fy så jobbigt! Klorin klorin och mer klorin. Kan tipsa dig att äta biobics! Googla "biobics magsjuka" lider själv av extrem kräkfobi, kan knappt ha mina barn hemma för jag är livrädd dom ska kräkas(hur sjukt är inte det?!)

Svar: Detta är vidrigt! Men finns såna att få tag i nu?! Behöver ju något på direkten!
Emmelie

2014-03-01 09:14:29
URL: http://zasata.blogspot.se
Yohannas.se

Sååå fint fynd!!! aldrig köpt inredning på Tradera faktiskt. Håller sååå tummarna att ni andra håller er friska nu !

Svar: Man kan hitta en hel del där faktiskt, är de små grejer blir de ju inte så mycket frakt heller :) de har massor av fina tavlor osv båda till barnrum och andra :)
Emmelie

2014-03-01 12:08:42
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
sofie

Håller tummar och tår för att ingen mer av er blir smittade! skönt att hon blev bättre så snabbt iallafall. Ja det är ju de där småsakerna som gör hemmet så mycket mer personligare! Kram

2014-03-01 13:10:38
URL: http://sofieslycka.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0