Ett tappert försök.

 
Har tillbringat lite tid i skogen denna eftermiddag med familj Lindholm som absolut inte skräms av tanken att vi eventuellt kan smittas med magsjuka. Tanken var att grilla korv i skogen och samtidigt få göra av med massor av energi men vädret var väl inte riktigt på vår sida om man säger så. Kort efter vi kommit till grillplatsen så började det ösregna och efter ett tag så snöade det även massor, barnen struntade i att grilla någon korv och den enda som åt fick skynda sig innan elden släktes av regnet. Nåväl, en timmes utevistelse är inte fy skam det heller denna årstid.
För mig är det extremt viktigt att vistas ute mycket med barnen, hur är ni andra?
 
Fortsätt nu hålla tummarna för att ingen insjuknar under natten, isåfall blir det dagis och skola för mig imon med temavecka och foto.
 
 
 

Kommentarer
Mammalola

Jag är väldigt dålig på att vara ute med barnen bortsett från sommaren och sena våren. Även om vi inte bor mitt i centrum är det ändå bara lägenheter och tråkiga innergårdar här, där de få som har en lekplats från detta seklet är mest anpassade för barn under tre.

Sedan är jag så jobbig själv som inte kan se något självändamål i att bara vara ute för saken skull, måste ha en plan och ett mål, någon sorts verksamhet för att jag ska orka dra ut barn. Dock går vi alltid hem från dagis så jag försöker ta till vara på den stunden åtminstone.

Svar: Oj, haha själv klättrar jag på väggarna av att endast vara inne - barnen blir tokiga av att inte få vara ute och härja :P
Emmelie

2014-03-02 21:43:33
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Photoshop :D Och jaa, är så taggad, ska bli superkul detta - dels få in bloggen i företaget och så har jag nya planer också... :D

2014-03-02 21:48:05
URL: http://madeleines.se
MATILDA

fina bilder :)

2014-03-03 15:09:55
URL: http://matildays.forme.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0