Studier och barn.

Halva veckan gjord och det känns skönt, hela veckan har det varit väldigt mycket och jag ser fram emot att bläddra fram mot en mer tom vecka i kalendern. Jag inser att det med största sannolikhet kommer att fyllas på fram tills dess, men just nu är de härligt tomma sidor medan denna veckan är fylld med uppgifter som ska lämnas in.
Tänkte spendera kvällen med att plugga matte, det behövs inför fredagens omprov vill jag lova. Återigen är problemet bara att jag har flera grejer att prestera i under samma dag och att jag inte vill behöva välja bort något och därmed få sämre resultat i ena ämnet, studier är då inte alltid det lättaste att pussla ihop och blir då inte lättare med två barn hemma - men jag ska klara detta! Många lärare tycker att de med barn som har minst tid att studera oftast klarar sig bäst eftersom vi föräldrar vet att vi måste ta vara på tiden, vi har ingen chans att skjuta på saker och ting och gör de mesta på direkten och så är det verkligen för mig med. Alla ni andra som tänker att ni ska börja plugga men tänker att det är svårt när man har små barn, bara gör det och ni kommer inse att det funkar bra men självklart får man kämpa.
 
Börjat plantera här hemma för att ha något och göra när det regnat och blåst som bara den, krasse och två sortes olika blommor som om ett par veckor ska planteras ut i trädgården. Ser framför mig ett litet miniväxthus, jordgubbar, örter och färggladda blommor, får se om mina visioner blir sanna.
 

Kommentarer
Mammalola

Instämmer helt, visserligen har jag och de i min klass svårare att få det att gå ihop emellanåt. jag ligger efter med några inlämningar pga vab förra månaden medan de gör det för att de "inte hunnit". Men att som barnfria klasskompisar kolla på serier hela dagen och sedan sätta fart framåt kvällen är ju inte på tapeten för en småbarnsförälder.

2014-03-19 22:03:25
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0