Äntligen fredagsmys!

Herregud vad trött jag är!
Efter en heldag i solen på vår baksida och sedan direkt vidare till jobbet så är man gött mör i kroppen nu vill jag lova. Jobbet tröttar ut en på ett annat sätt, jag är liksom inte van vid att arbeta och man anstränger ju sig mentalt på ett annat vis än hemma.
Kan lova att det ska bli riktigt skönt att krypa ner i soffan med lite fredagsmys nu och samtidigt ska jag kolla på den nya föda barn serien som finns på svtplay. Tröttnar aldrig på sånna serier, helt fantastiskt att få följa och vara med av delar av förloppet som föräldrarna går igenom. Känns verkligen som om det är barnmorska jag vill bli och jag hoppas som bara den på att jag kommer in på utbildningen till sjuksköterska efter sommaren.
 
Nu fredagsmys <3
 

Kommentarer
Hanna

Jag hade också en dröm om att bli barnmorska men nu är jag alldeles för rädd för att föda barn så tror inte jag skulle vara ett bra stöd. Men sjuksköterska vill jag fortfarande bli. Får se hur det blir med den saken då jag måste plugga upp mitt matteb-betyg för att öht vara behörig att söka.

Svar: Ja gör det, det är aldrig för sent eller hur? Jag tror man måste bli bättre på att ta tag i sina drömmar. Jag håller på dig! Kram
Emmelie

2014-05-31 11:47:21
URL: http://hannafialotta.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0