Barn som växer och kläder som blir för små.

Den där klassdagen blev väl kanske inte så lyckad i detta vädret, vi kämpade tappert och körde en runda kubb på gräsmattan trots regn men gick sedan in och tände en brasa och där blev jag nästan sittande hela dagen och glodde in i elden. Visst är det något fridfullt med att kolla typ på eld och vatten?  Skönt ändå att ha en skoldag men ha paus ifrån studierna, välbehövligt samtidigt som jag kan tycka att jag slösade bort tiden på att göra ingenting.
 
Mina barn växer ju som bekant så det knakar och jag inser motvilligt att några av mina favoritplagg kommer behöva flytta någon annanstans. Kanske finns intresset hos någon av mina läsare att fynda billiga märkeskläder begagnat och giftfritt?
Här har ni ett litet urval av vad jag resnat ut just nu och allt i storlek 86/92 ,
Hoodie från Nova star, uggletröja från Vinniebell, Svea tröja och två byxor från Nova star
 Nu ska jag bädda ner mig och läsa ett par sidor i en bok, jag känner mig helt sänkt av de gråa och dystra vädret när man blivit så bortskämd med solsken.
Sovgott när det är dags <3

Kommentarer
Yohannas.se

Det är samma här, guuu vad de växer just nu.. å jag har inte varit på knappt en enda loppis i år... katastrof, kontot går varmt nu :(

Svar: Åh nej. Jag köper mycket via tradera och facebooks olika köp och säljsidor =)
Emmelie

2014-05-07 22:52:35
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Ja jag köpte också mkt via Facebook innan men har inte haft tid å sitta vid datorn knappt nåt på kvällarna nu i år.. Livet har bara bestått av sjukdomar, motgångar och andra tuffa saker härhemma... Hoppas allt lugnar sig så jag hinner komma ifatt! Lite småpanik över barnens garderober med avsaknad av regnstövlar, regnställ och andra liksom VIKTIGA klädesplagg!.... hmm... FB är så himla bra också, snabbt & smidigt oftast!

2014-05-08 21:33:55
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0