Ebba <3

 
Det känns stort när man ber Ebba gå och skriva en lista på vad som behövs handlas och man hör henne sitta och ljuda bokstäverna och hon kommer ut ifrån köket med sin allra första inköpslista<3
Jag skojar med henne och säger att hon kan ju redan skriva, så inte behöver väl hon börja skolan till hösten då inte? Hon håller inte med, när tusan blev hon så stor?
Jag har snart en skoltjej för tusan!
Min räddning i livet, minst sagt. Det var på min 22:a födelsedag som jag fick reda på att jag väntade henne, hela mitt liv vändes uppochner men till det bättre. Utan Ebba så vet jag inte om jag hade varit här idag, om inte annat så hade jag med all säkerhet inte varit den jag är idag. Jag har kommit långt, allt tackvare denna flicka som nu går sina sista veckor på dagis <3
Ebba - mamma älskar dig!
 

Kommentarer
Mammalola

Oh vad fint, och roligt att hon är så tidig med att skriva:)

Svar: Ja min lilla räddning minst sagt <3 Vet inte om hon är tidig men de är stort för mig. =)
Emmelie

2014-05-20 21:37:53
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Yohannas.se

haha... sååå gulligt, här skrivs det förfullt också av dottern, hon har alltid varit så himla nyfiken på språk så det fastnar direkt. Det är skönt för dem när de förstår också, då blir det så mkt roligare.

(Du, precis ovanför stjärnan i vänsterspalten här i din blogg så står det såhär; "" width="200" height="167" alt="" border="0">." .....det är nog något din bloggdesigner kan ordna.. denne har nog glömt en tagg!)

Svar: Men visst är det bara så om du är inloggad via bloglovin?
Emmelie

2014-05-21 19:29:43
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Jahaa, ja vad märkligt. Ja det syns inte när jag skriver din bloggadress, utan bara när jag klickar mig in via blogg.se-favoriterna som är kopplade till Bloglovin.

2014-05-21 20:40:08
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0