Klättrar på väggarna.

Herreguuud vilken lång dag det blir när man är hemma och vabbar! Tvn har verkligen gått varm här hemma och vi har inte gjort någon nytta alls. Barnen har egentligen klarat det relativt bra men jag har klättrat lite smått på väggarna eftersom jag fullkomligt hatar att inte ha något att göra, blir rastlös och det fullkomligt kryper i kroppen på mig!
Ebba har vart hängig hela dagen och förutom magont så har hon dragit på sig världens ögoninflamation med röda, geggiga och värkande ögon. Tycker så synd om henne, tvivlar på att alvedonen jag gav henne innan läggdags hjälper mot det men det är värt att testa och hoppas hon får sova bättre inatt.
Jag som de senaste dagarna suttit och tänkt på och uttalat mig om hur mycket friskare vi varit sedan vi flyttade från de mögliga huset, om man bortser från senaste månaden med magsjukor iallfall.
 
Nu måste jag skriva ordning lite på min text i engelska, sedan ska mitt arbete om genus vara inlämnat på onsdag och jag har inte ens börjat?! Jag har att göra när barnen väl sover vill säga.
Godnatt <3
 
Dagens enda vettiga aktivitet:
 

Kommentarer
Jennie & FrökenFlis

känner igen mig, jag går ju hemma hela dagarna nu & jag klättrar på väggarna typ hela tiden! Tur jag har en flytt att ta tag i så detr rensas ju en del & packas. Men de är dötrist emellanåt att bara va hemma =/

Krya på lilla Ebba!

kram

Svar: Spännande, vart ska du flytta? Ja alltså jag fungerar inte om jag bara går hemma , blir tokig av isolering!;)
Emmelie

2014-05-13 21:12:50
URL: http://jenniesays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0