Otroligt dåligt bemött av läkaren.

Fy vilket läkarbesök, blev så otroligt dåligt bemött och kände mig redan utlämnad som det var när jag låg där i gynstolen för att göra cellprov och dirverse andra undersökningar, bröt ihop totalt när hon sa att hon även behövde göra en biopsi. Läkaren var hårdhänt, kort i tonen och inte alls så förstående som jag hade önskat att alla människor i vården var tvungna att vara. Känner mig otroligt illa bemött och kan bara hålla tummarna hårt som bara den att cellförändringarna inte har blivit värre så jag slipper komma tillbaka till denna människa igen.
 
Resten av eftermiddagen blev bra iallfall, fick besök av en kompis och hennes två ungar och vi tillbringade tiden med en kopp kaffe på lekplatsen och hann prata ikapp oss en del. Vi har knappt setts alls de senaste året och vi som var mammalediga samtidigt med våra minstingar och sågs mycket ofta under den tiden. Skoj att ses igen iallafall, hoppas kunna hinna med mer vänner nu när skolan snart är slut och det innebär mer ledig tid.
 
Nu ska här plockas lite och sedan blir det tidigt i säng, imorgon är det skoldags igen och det är sista dagen innan avslutningen.
 
 

Kommentarer
Yohannas.se

Så uselt, och i just den situationen är man ju brutalt utelämnad ändå som det är! Jag haaaatar cellproven, ont gör det och så galet obehagligt att ligga där.. jag är opererad för cellförändringar flera gånger så det är skaplig ångest det där! Håller sååå tummarna att du sliper!! Å du: begär annan läkare !!!!!

Svar: Åh jag är också opererad en gång, snälla kan du maila mig mer info så ska jag berätta mer tydligt vad som hände? Behöver en åsikt från någon som ändå vart med om samma saker! [email protected]
Emmelie

2014-05-26 21:31:54
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0