Små förändringar som gör skillnad.

Då startar vi ännu en ny vecka, en vecka fylld av massa viktiga skoluppgifter med inlämningar, prov och redovisningar. Det är lite typiskt att allt sådant tenderar att komma samtidigt?
Jag försöka beta av en sak i sänder och sätta mig ner kvällstid och studera, men det känns himla omotiverat att ta upp skolböckerna om kvällarna när lugnet lagt sig måste jag säga.
 
Igår lyckades jag veckohandla nästan allting ekologiskt! Känns så himla bra, visst det blev liite dyrare men på många grejer så skillde det inte mer än ett par kronor och det är jag värd att lägga. Egentligen vore det självklart att man vill stoppa i sig och barnen så giftfritt som möjligt, det är helt galet så mycket skit det finns i saker vi stoppar i oss bara, för att inte tala om överallt annars med plastleksaker, plastbyttor i köket som kan utsöndra farliga kemikalier vid värme osv osv, listan kan göras lång. Nåväl, det viktigaste är att man nu är mer medveten än innan och kan börja med att göra små förändringar i taget.
Begagnade kläder är ju perfekt, har fyndat mer och mer det senaste. Bra för plånboken och mindre kemikalier - en win win situation helt enkelt :)
 
Ha en underbar måndag kära ni!
 

Kommentarer
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Visst är det, allt det första är så stort <3

2014-05-05 16:07:03
URL: http://madeleines.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0