Vardags kaos och sötchock.

Äntligen verkar det som även storbarnet somnat, idag har hon tillochmed somnat på egenhand uppe i sitt rum och det har inte hänt mer än två gånger tidigare. När det gäller henne så har sömnen alltid krånglat, jag hoppas på att den blir bättre i samband med att vi kommer på vad som är felet med hennes mage och att de på något vis hänger ihop.
Under eftermiddagen har jag inte gjort annat än tjatat, barnen har bråkat och retats om precis allting.
Man blir så galet trött på att höra sitt egna tjat och man blir helt otroligt frustrerad över hur svårt de faktiskt kan ha att hålla sams. De är helt ärligt mer ovänner än de är vänner mina två, att det skiljer tre år i mellan är nog inget plus i kanten direkt. Ja för de där berömda tre års trotsen och sex års trotsen an ju mycket väl inträffa vid samma tid.
Djupanadas och försöka att tänka på att imorgon är det en ny dag helt enkelt.
 
En liten stund i eftermiddags var de vänner iallfall. Då provade vi att låta en av kaninerna testa den nya selen och få springa på baksidan lite. De där små ulltottarna är så galet söta och brukar annars få springa fritt inne minst en gång om dagen, men det var uppskattat av både djur och barn att få springa fritt i gräset istället<3
 
Hur sött är inte detta då? Chezter är snarare den som är rädd för Emma (kaninen Emma visade sig vara en pojke och Hugos egendöpta "Stampe-Olle" var en flicka)
 
 

Kommentarer
Josefin -Happy Days-

En stor lördagskram till dig! ❤️

Svar: Åh tack fina du <3
Emmelie

2014-05-31 21:28:07
URL: http://www.myhappydays.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0