Den praktiska träningen.

Godmorgon torsdag.
En bloggfri dag igår, det händer inte ofta vill jag lova men jag hade fullt upp fån tidig morgon och när jag kom hem på kvällen så somnade jag nästan på stört. Under hela dagen igår så var vi i vårt kliniska träningscenter på skolan, riktigt skoj att under dessa kurserna få börja lära sig något praktiskt och inte enbart läsa. Så gårdagen bestod av att vi tränade vitala parametrar, dvs puls, blodtryck, temp, andning och avslutningsvis så fick vi öva att sätta EKG.
Att ta och sätta EKG på varandra var inte helt bekvämt eftersom det innebar att ligga i BH på sjukhussängen och ha främmande människor klämmandes på brösten och överkroppen, haha men jag försökte tänka att det var ur ubildningssyfte.
Att lära sig allt det praktiska innebär att det känns mer tydligt, att jag verkligen läser för att bli sjuksköterska!
 
Det blir en hemmadag idag igen,  jag har tid på vårdcentralen för att ta lite prover och kolla upp min trötthet. Så tänkte mig plugg under förmiddagen och ta eftermiddagen till att fortsätta kalasförberedelserna inför söndagens kalas. Att ordna ett jordgubbskalas i mitten av november är nästintill omöjligt, så jag har försökt ordna det tema Hugo önskar sig så gott jag kan.
Mördegskakor i jordgubbsformat var steg nummer ett.
 
 
 
 

Kommentarer
Lina

De där kakorna tror jag att han kommer gilla - fiffigt och fint :)

Svar: Hoppas de, de var ingen wow-upplevelse med smaken :P
Emmelie

2014-11-20 09:30:46
URL: http://helbraflinga.blogg.se
ankan

Hejsan! Herre Gud, Det är väl inte konstigt att du är trött? Du är ju igång från tidig morgon, till sen kväll! Så jäkla duktig är du, och jag hoppas du inte bgänner ut dej på vägen, fina du!

Svar: Nej jag vet det är inte konstigt egentligen, men jag vill ändå utesluta att det är något som medicinskt kan göra allting bättre. Så nu är prover tagna och ivägskickade . Kram
Emmelie

2014-11-20 10:12:01
Lina

Men de var fina och ser ut som jordgubbar, det betyder nog mycket för honom :)

Svar: Ja förhoppningsvis räcker det så ;)
Emmelie

2014-11-20 21:15:55
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Jessie

Vad fina jordgubskakor:)
Ibland när man känner sej
Extra trött, är det bra att kolla upp
Så det gör du rätt i.
Jag sökte oxå för trötthet, och
Läkaren trodde det var b12 brist..
Ha en fin helg, fina du. Kram!!

Svar: Ja lika bra och kolla upp det så man kan släppa tanken på att det är något som går och åtgärda sedan. Så nu väntar vi en vecka och ser vad provsaren säger. Kram
Emmelie

2014-11-21 08:52:22


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0