En lång dag framför mig.

Godmorgon tisdag.
Jag känner mig förberedd alls inför dagens seminarium, jag är en tjej som gillar när jag vet exakt vad jag förväntas säga och gillar inte alls att imporovisera som min grupp tyckte vi kunde göra på denna redovisningen. Får göra mitt bästa och hoppas det räcker helt enkelt, håll tummarna!
Redovisning under förmiddagen och klinisk träning under eftermiddagen, sedan hem till Alingsås igen och vidare iväg, det kommer bli en heldag för mig och jag ska ta vara på tillfället att få sova ostört imon morgon innan jag drar igång med mina hemstudier.
 
 
Har jag otur så innebär min långa dag att jag inte kommer träffa dessa två förens imorgon eftermiddag igen, vänjer man sig någonsin över att vara ifrån dom? Att inte alltid få ha dom nära varje dag?
Någon gång ibland fungerar, om jag håller mig sysselsatt men annars är varje minut ifrån dom jobbig. Jag tänker på alla minnen det skapar, utan mig.
Herregud vad jag älskar dessa huliganer!
 

Kommentarer
Hanna Karlsson

Hoppas det går bra på redovisningen.

2014-11-11 14:03:56
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Ida Nilsson

Jag var precis som du förut, tyckte inte alls om att improvisera. Men jag har under mina år på högskolan faktiskt lärt mig, och nuförtiden på jobbet under föräldramöten osv tycker jag att det är allra enklast att ha förberett - men ändå prata fritt :)

Svar: Jag tycker inte man behöver veta till punkt och pricka vad som ska sägas, därimot så tycker jag det är viktigt att ha en mall att följa iaf. Och det hade vi inte alls, därför var det svårt att prestera.
Emmelie

2014-11-11 21:00:59
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
maria eek

Hoppas det gick bra på redovisningen!

Svar: Vi blev godkända, men gjorde en usel redovisning enligt mig. Kram
Emmelie

2014-11-12 01:15:39
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Ida Nilsson

Ja då förstår jag. Det hade jag också velat!

2014-11-12 20:17:24
URL: http://idacnilssons.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0