En torsdagsmorgon

Godmorgon torsdag.
Alltså det är en sån himla lyx att få vara i sin hemstad att plugga och slippa åka över tio mil för att komma till föreläsningarna. Nu sitter vi ett par tejer i ett grupprum och försöker börja ta oss igenom januaris kommande tentor för att iallfall vara lite förberedda denna gång.
 
Barnens pappa åkte till Afrika igår, han ska vara borta i två veckor och barnen började redan igårkväll fråga när han skulle komma hem och om dom skulle kunna träffa honom även om han var iväg. Jag tror inte dom förstår riktigt att resan innebär att de inte kommer kunna ses alls. Hans resa kommer väldigt olägligt, jag har nämligen praktik nästa vecka och när jag ringde och förklarade att jag inte kunde vara på plats förens halvnio så lät dom inte jätteglada. Jag undrar hur tusan jag praktisk ska kunna få ihop det på praktiker framöver när arbetet innebär att man ofta börjar sju och jag som allra tidigast kan vara i Skövde runt halvåtta, och då måste barnen sova hos sin pappa eftersom dagis inte ens öppnat när mitt tåg åker.
Kommer jag klara denna utbildning pga alla de praktiska hindrerna?



Kommentarer
Jessie

Åh det låter tufft. Men om du förklarar för dom hur läget är, och du gör bra ifrån dej (vilket jag är säker på) så behöver du inte ha det som en stressfaktor . Tycker du är så duktig som det är nu, med allt pusslande och pendlande. Tack för en bra blogg fina du. Kram!

Svar: Tyvärr tar de ingen större hänsyn alls till privatliv ute på vfu-placeringarna :(
Emmelie

2014-11-27 20:33:51


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0