Proverna var normala.

Godmorgon lördag.
Barnen har levt rövare inatt och jag är tröttare än tröttast och hade så behövt ett par timmar till för att återhämta mig. Jag känner att det är viktigt att jag kommer till min vfu-placering så utvilad som möjligt på måndag men det är väl bara att köra på och tanka med d-vitamin utifrån om solen behagar visa sig idag också.
Igår på provsvaren "Du är fullt frisk Emmelie" det är jätteskönt att höra men samtidigt så hade det var skönt at ha något konkret att skylla tröttheten på. För att ändra mitt levende som läkaren bad mig göra är ju omöjligt. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som studerar heltid på högskola till sjuksköterska och samtidigt har jag ett hem, djur och mig själ och ta hand om. Det är mycket och det kan jag ju inte ändra på hur jag än försöker.
Jag begav mig därför til hälsokosten igår och köpte på mig lite piller och hoppas att dom kan få mig att bli något piggare, för den här tröttheten som jag bär på tar slut på mig totalt.
 
Dags att starta dagen ordentligt med lite mer kaffe och en dusch, ha en fin lördag!



Kommentarer
Life of Johanna

Förstår det är skönt och veta allt är bra, men när man är trött hoppas man ju man har någon brist så man kan få en tablett så blir allt bra. Men när jag läser hur din livssituation ser ut förstår jag att du är trött, att vara ensam med två barn och dessutom plugga till sjuksköterska kan inte vara lätt alla gånger.

Svar: Ja visst är det lätt att förstå att jag är trött,men samtidigt är det sjukt påfrestande eftersom jag inte kan göra något åt att förändra situationen :/ Kram
Emmelie

2014-11-29 09:35:39
URL: http://lifeofjohanna.se
Anonym

Du verkar ha det väldigt tufft Emmelie. Du kämpar på allt vad du kan och verkar vara en väldigt kärleksfull mamma som gör allt för dina barn. Du har en imponerande viljestyrka!!
Jag har inte varit i din situation men jag har varit i annan extremt påfrestande livssituation som gjorde att jag mådde psykiskt dåligt. Jag försökte hela tiden "jobba med mig själv" och vara tacksam,men jag orkade inte. Till slut tog jag till mig rådet att söka upp någon professionell att prata med, och det var det bästa jag gjort! Jag började också med antidepressiva tabletter - och äntligen fick min själ vila från ångesten!

Det jag vill säga är att jag önskar att du är snäll mot dig själv och kanske söka upp någon professionell att prata med. Eftersom du studerar finns drt gratis samtalsstöd på Högskolan för dig att få. Har du funderat på det? Vem som helst i din situation hade behövt hjälp och stöd att hantera sin vardag. Stor kram till dig ♥

2014-11-30 12:34:20


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0