En måndagskväll.

Och så var kvällen här igen, barnen somnade riktigt tidigt och jag har därmed lite extra egentid denna kväll. Har tagit ett varmt bad, läst igenom lite mer fysiologi och håller nu på och färdigställer en uppgift som jag fick lite påbackning på att ändra under min praktikperiod. Jag har suttit och ändrat och hållt på länge nu och jag hoppas innerligt att den blir godkänd denna gång så jag kan lägga det bakom mig och fokusera helt hundra på de kommande tentorna som tycks vara omöjliga att lära sig.

Annars så har dagen gått i bra tempo, jag har studerat och fick med mig en kompis och hennes dotter hem så vi gemensamt kunde laga mat och äta middag, det blir så mysigt med lite vuxet sällskap ibland vid matbordet.
Hugo är dock i världens trotsperiod och jag undrar stundtals vem som tagit mitt charmtroll och lämnat kvar denna lilla argbigga?
Håll nu tummarna att han ej blir sjuk, han börjar återigen dra på sig en ordentlig förkyldning och börjar även få en jobbig hosta på det. Har helt enkelt inte tid för några sjukdommar nu!
 
Natti<3
 
 

Kommentarer
nlie

Din Hugo låter precis som min Mollie, men så skiljer det bara två månader på dem också så kanske har med åldern att göra :)

Svar: Haha "skönt" att det inte är bara min då, herregud vilket humör han kan ha nuförtiden alltså.
Emmelie

2014-10-20 22:40:19
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0