En tisdagskväll.

Jag vill börja med att säga tack till alla er som tar er tid att lämna kommentarer, bloggandet blir så himla mycket roligare då och just idag har jag fått ett helt gäng. Går lite i vågor det där med jag försöker lämna avtryck med jämna mellanrum i de bloggarna jag läser.
 
Regnet smattrar mot rutorna och det blåser som bara den, hösten är verkligen i Alingsås denna kväll. Jag sitter dessutom i min för mig nya soffa i detta nu. Jag har nämligen letat efter en ny soffa en längre period eftersom den vi hade innan har varit trasig och dålig länge, tyvärr har ekonomin inte tillåtit varken begagnat eller nytt. Men så var min faster och hennes man så underbart snälla och skänkte mig deras gamla soffa som endast var två år gammal, en precis sån soffa jag letat efter dessutom. Är så otroligt glad och tacksam för deras hjälp <3
 
Nu ska jag snart tappa upp ett bad och försöka läsa igenom lite av all den litteratur som ska läsas inför fredagens tenta, min allra första tenta och jag är nervös som bara den!
Ha en fin kväll kompisar.
 
Mina aktiva barn, regniga höstdagar passar inte för deras energinivå alls ;)
 
 

Kommentarer
Hanna

Vad är det för en soffa?
Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du länkar till bloggarna du följer? Skulle vara kul att få lite nya tips :)

Svar: Hm ska försöka göra det framöver :)
Emmelie

2014-10-08 07:57:37
Yohannas.se

Haha, störtsköna bilder! Å kommentarer gör verkligen bloggen, jag håller med.. jag tappar sugen direkt när man skriver, uppdaterar och grejar och typ ingen kommenterar.. Men jag tappar iofs lusten av att se hur extremt lite läsare jag har haft senaste året ändå så.. Hur mkt har du ungefär?

Svar: Ja eller hur, får man bara respons så är det så mycket roligare. Ja alltså jag har inte så många läsare heller, vet inte hur jag ska nå ut till fler egentligen. Men Ligger väl på ca 150st om dagen, vissa dåliga dagar bara runt 100..
Emmelie

2014-10-08 09:18:54
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Mathilda

Vilken härlig tröja Hugo har :)
Och jag vet att jag är dålig på att hinna kommentera, men jag läser alltid! Kram

Svar: Du får påminna dig själv att lämna avtryck lite mer regelbundet ;)
Emmelie

2014-10-08 10:36:17
Yohannas.se

Jag kan säga att jag har tappat allt mina! Låg ungefär på den siffran innan men nu har jag en tredjedel.. därför har jag också tänkt att det är nog dags att lägga av snart.. Verkligen inte lönt att skriva för en så extremt liten skara faktiskt.

Svar: Nej fy det är tråkigt, men du kan inte börja om på ny plattform då? Och få lite ny blogglust och kanske kan få med dig nya läsare och ett helt gäng gamla? Hade vart tråkigt o se dig försvinna. Kram
Emmelie

2014-10-08 20:28:42
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Jag vet inte.. har försökt kolla vart det skulle kunna vara, men har ju inte bestämt mig.. men kanske läge att byta och tänka färdigt, du har rätt.

2014-10-08 20:51:45
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0