En väldigt tidig söndagsmorgon.

 
Att försöka fota en två månaders bebis under kvällen i mörker är inte lätt, jag var tvungen att få på blixten och resultatet blev därför inte alls bra. Jag behöver verkligen tips och råd hur tusan man fotar manuellt utan blixt under dåliga ljusförhållanden utan att bilderna blir alldeles suddiga och gryniga? Hur gör ni?!
Lilla Melvin skojade dessutom till hela alltet genom att kissa ner hela mig, det är tacken det liksom ;)
 
Hade iallafall en mysig dag igår där jag hade och göra från morgon till kväll. Eftersom regnet öste ner så startade jag morgonen med att ta bussen till stadens lekland så barnen kunde springa av sig och jag kunde öva latin, lär bli mer av latin idag eftersom jag helt enkelt glömde studierna resten av dagen igår. Sedan fick jag besök av min mamma som gjorde middag som vi åt tillsammans och hade även besök av min vän och hennes två yngsta barn.
Att hålla en bebis måste vara bland det mysigaste man kan göra, jag vet inte om det utsöndras oxitocin bara genom att vara nära dom men det borde vara så? När  han somnade i min famn så satt jag helt slut i soffan med honom och det kändes som man var helt avskärmad från allt runt omkring. Jag hoppas verkligen jag får uppelva att få en liten egen trea någon gång i framtiden <3
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0