Fredagsmorgon.

Godmorgon.
 
En sista dag kvar innan vi tar välförtjänt helg här hemma, helgen kommer visserligen bestå av mycket studier trots allt eftersom den första tentan sker på måndag.
Jag ska ladda med en vända till affären så jag har något sött att tillta när vi pluggar idag, vi är väldigt duktiga på att köra intensivt ett par timmar men när lunchen närmar sig så bryter vi ihop alla tre tjejer och tappar fokus helt. Vi lovade varandra skärpning idag, så får se om vi klarar det!
Är glad vi är tre stycken från Alingsås som pendlar iallafall, det ger ju möjlighet att plugga på hemmaplan vilket är guld värt för mig.
 
Efter plugget idag så tänker jag mig att man kan bjuda hem någon kompis, pyssla med att fixa en pumpa att ställa utanför dörren och äta tacos och fredagsmys tillsammans. Får se om jag hittar någon frivillig som kommer hit, annars får jag och barnen göra det själva. Det har tjatat om att göra pumpa i flera veckor nu och jag vet två som kommer bli glada när det äntligen är dags.
 
Pumpor från åren som gått:
Alltså seriöst, Ebba tre år gammal <3
 
 
 

Kommentarer
Lina

Pumpalykta, det var väldigt länge sen jag gjorde senast faktiskt... Kanske något man borde ta upp igen :) Blir ju så fint när man ser dem lysa lite överallt!

Ha en bra fredag! :)

Svar: Ja de blir verkligen fint och ger sådär mysig känsla när det annars är så mörkt och regnigt =)
Emmelie

2014-10-24 09:00:38
URL: http://helbraflinga.blogg.se
nlie

Använder du vanlig kniv när du gör pumpan? Skulle gärna vilja ge mig på och försöka göra en i år men vore bra o veta vad för verktyg som krävs.
Svara gärna i min blogg :)

Svar: Absolut använder man vanlig kniv =)
Emmelie

2014-10-24 11:50:06
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com
Lilla Malin

Å vad jag blev sugen på att fixa en pumpa nu då! Det får jag nog allt göra i år :)

Svar: Ja men gör det, jag ska nog göra en imorgon för jag orkade inte bära aset hem idag. Sjukt tunga :P
Emmelie



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0