Kommer jag klara detta?

Och så var även måndagen sanrt över och efter denna dagen känns det som om min hjärna behöver en veckas vila ungefär. Tentan som vi har om två veckor är om anatomi och fysiologi, det är inte bara så att jag ska lära mig hundratals olika namn på latin utan jag ska även förstå och kunna förklara hur nervsystemet, endokrinasystemet, vävnader, sinnesorganen, blodet osv fungerar!
Jag kan säga att efter att ha suttit på en tre timmar lång föreläsning i eftermiddags men ändå inte fattat så känns det inte jätte hoppfullt framöver.
En sak i taget men vissa dagar börjar man verkligen tvivla om man verkligen kommer att klara av detta, för det är verkligen tufft.
 
Hur fungerar livet som ensamstående då?
Jag kan säga att jag börjar få mer koll på saker och ting, fortfarande kan jag sakna möjligheten att gå på promenad eller träna då barnen somnat och bara få rymma verkligheten lite, men det vänjer jag väl vid snart att inte kunna göra längre.
Jag anpassar mig och är numera van vid att vara ensam, det skönaste med det är nog att inte behöva förvänta sig något av nån annan. Blir saker och ting inte gjorda här hemma nu så har jag bara mig själv att skylla tex.
Jag kan bara hålla tummarna och tro att någon gång i framtiden så hittar jag nån som respekterar mig och älskar mig för den jag är, och fram tills den dagen så får jag och barnen kämpa på tillsammans helt enkelt.
 
 

Kommentarer
Jessie


Jag tror du fixar det,du verkar ha den rätta viljan.
Och du är såå vacker, så när du e redo så träffar du den rätte

Svar: Åh tusen tacl <3
Emmelie

2014-10-13 20:47:37
michaela- mamma till tre 💗

tänk så långt du kommit redan..om man jämför hur du mådde i somras. tänk då var du kommer vara om ett år. heja dig alltså!

Svar: Jag tror jag måste bli bättre på att se det, men svårt bara. Tack för orden <3
Emmelie

2014-10-13 20:48:03
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Malena

Jag tror verkligen att du kommer att klara det. Du är så vacker, duktig och fin. Satsa på dig själv och din lilla familj, sen kommer du säkert att hitta en fin man! Kram:)

Svar: Tack för de fina orden!
Emmelie

2014-10-13 21:31:19
yasmine mamma till dennis

lycka till med tentan det fixar du
kram

Svar: Åh jag hoppas du har rätt !
Emmelie

2014-10-13 21:48:00
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
maria eek

Klart att du klarar det!
Och dessutom har du himla fina ögon <3

Svar: Känns bara så himla tufft nu, försöker att inte stressa upp mig och ta en dag i taget men det är svårt. Tack snälla du <3
Emmelie

2014-10-14 00:52:06
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Caroline

Fin!

2014-10-15 14:02:35
URL: http://awesomecaroline.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0