Kvällen innan tentan.

Jag försöker att inte stressa och bryta ihop totalt men den senaste veckan har verkligen varit intensiv med plugget och imorgon sätts alla mina kunskaper på prov. Jag vet att jag kan en hel del, men frågan är bara om jag kan formulera mig på rätt sätt och om jag kan minnas allt jag borde tills imorgon. Själva tenta-situationen i sig är ju sjukt stressande i sig och att få en blackout är inte helt omöjligt i de läget.
Ska sätta på ett bad, krypa ner och försöka ta några minuter av total lugn och ro innan jag drar igång och läser igenom allt en sista gång innan läggdags.
 
 
Jag skulle gärna snabbspola tiden och vakna upp 12:30 när tentan är över och sedan ta en välförtjänt helg och ett dygn som barnfri. Att bara få vara Emmelie och slippa vara mamma 24/7, att få slappa, vila och bara vara för några timmar. Jag har otroligt svårt att ta vara på tiden och ta det lugnt, men detta kommande dygn i helgen så känns det som om det kommer gå som en dans. Risken finns att jag slocknar av veckans stress och sover mig igenom hela min barnfria tid, men det får vara okej isåfall.
 
Önskar er en godnatt, och tack till alla som lämnat avtryck idag. Jätteroligt att logga in och mötas av era ord!

Kommentarer
Jennica- blivande trebarnsmamma

så skönt att bada! :)

Svar: Absolut, men de brukar inte bli många minuter ;)
Emmelie

2014-11-04 16:14:12
URL: http://jennica.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0