Mer död än levande efter dessa dagar.

Alltså herregud vad jag är trött, ögonen går ju verkligen i kors här hemma och det känns som om jag skulle kunna somna sittande efter dessa intensiva dagar med praktik.
Ebba låg gott och sov på soffan efter jag nattat Hugo och de händer inte ofta det heller vill jag lova, så det tar på kraferna för henne också även om hennes dagar varit betydligt mycket kortare än mina.
 
Fruktansvärt skönt att komma hem i tid idag och jag hann tillochmed åka och handla det viktigaste, det kändes som en hel evighet sedan jag var på affären sist och det märkres i kylen vill jag lova. Två barn kommer bli lyckliga över att få möjlighet att äta tomtegröt till frukost imorgon.
Eftersom jag var hemma innan det mörknat idag så fick barnen även möjligheten att gosa lite med kaninungarna, det är så otrolgit gulliga nu och hoppar fritt omkring i buren. Vi försöker hantera dom så mycket som möjligt så de är tama när de ska flytta till sitt nya hem om fem veckor. Skönt att veta att de kommer få bo hos en man känner , på landet och att vi kommer ha möjlighet att hälsa på dom och se dom växa framöver.
Men ett tag till njuter vi av att ha dom små som våra familjemedlemmar <3
 
 

Kommentarer
Lina

Åå säger du också tomtegröt? :D Är inte så många som gör det har jag märkt, men själv kan jag inte säga något annat. Har funderat på att göra det nån dag snart jag med, och nu när du skrev om det blev man ju ännu mer sugen :)

Svar: Haha nja, alltså jag säger väl oftast risgrynsgröt faktiskt, men ibland så slinker de andra ordet ut =)
Emmelie

2014-10-03 08:15:56
URL: http://helbraflinga.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0