Sista veckan i oktober.

Okej, nu har klockan ringt och dagen är kommen för tentan. Jag känner mig egentligen ganska säker på min sak men blir stressad inför själva grejen med tenta, det är en stor press att sitta där och allting är så seriöst. Man vet att man måste prestera och lyckas, att det är nu kunskaperna sätts på plats. Håll tummarna kära ni!
 
 
I helgen fick vi äntligen tummen ur och gjort våran alldeles egna halloween-pumpa! Resultatet blev väl långt ifrån perfekt men jag är ju som bekant ingen pysselmänniska alls och barnen blev nöjda, så då är jag också nöjd och den står utanför vår dörr och lyser så fint om kvällarna.
Under veckan som kommer så ska jag se om vi lyckas knycka till oss en träff med min kompis, vi pratade om att ta en eftermiddag med halloweenpyssel nämligen. Barnen kommer ju få gå på både förskola och fritids under hela höstlovet eftersom jag inte har några lediga dagar alls att plocka ut inför tenta nummer två, får köra korta men intensiva dagar och ta vara på våra eftermiddagar på bästa sätt helt enkelt.
 
Önskar er en fin start på veckan.
 
 

Kommentarer
Lina

Håller tummarna för dig idag - lycka till :)

Svar: Tusen tack :)
Emmelie

2014-10-27 08:27:57
URL: http://helbraflinga.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0