Snart tre år gammal.

Det har varit en förvånadsvärt bra dag, jag som inte gillar tisdagar har hållt uppe humöret enda tills kvällen.
Jag vet inte om det beror på att jag petade i mig en koffeintablett i morses för att orka, herregud vad trött jag var när jag kom till grupprummet för att plugga. Tack gode gud så hjälpte tabletten bra och jag tycker vi lyckades få en hel del bra gjort under dagen som var. Tanken är att börja läsa igenom det vi gick igenom nu under dagen, men ögonen går verkligen i kors och jag misstänker jag kommer somna om jag lägger mig och läser nu.
 
Hugo blir snart tre, det är mindre än en månag kvar och jag undrar vart tusan dessa åren tagit vägen?
Alldeles nyss gick jag där höggravid och undrade vem som gömde sig där inne.
Denna lilla charmiga omtänksamma människa har de senaste veckorna börjat prata om att han minsann vill ha ett kalas. Och inte vilket kalas som helst utan ett "jordgubbskalas" , han vill då bli serverad jordgubbstårta utan grädde och dricka jordgubbsjuice. Denna lilla underbara unge, han säger så mycket och han har helt enkelt bestämt sig för detta är vad han önskar till sin treårsdag. Så hur spinner jag vidare och plockar upp jordgubbs-temat tro?
 
 
 
 
 

Kommentarer
Angus

Det är vä när man får barn som tiden bara försvinner och rusar iväg!! fy

Svar: Ja det är helt otroligt, förstod inte hur fort tiden kunde gå innan dom kom till världen. Jag har liksom snart en sexåring och en treåring - hur hände det?!
Emmelie

2014-10-28 21:37:55
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0