Snart tre år sedan.

Om jag tyckte det var tidigt att gå upp igår så var det ingenting mot dagen då morgonen började vid 05:10. Många säger att dom hade protesterat att kliva upp och sagt att det är natten, men tro mig jag har försökt. De människorna som säger så har ingen Hugo ;)
Jag låg kvar i protest länge och sedan när han började tjata om att han var hungrig så försökte jag mig på att gå upp och göra en macka för att se om han kunde somna om efter det, men bara att inse att det var inte en chans,
Hugo, Mamma 1-0.
 
Det är ganska fantastiskt att sitta och tänka på att jag snart har en treåring här i huset, att min minsta lilla bebis redan hunnit blivit så stor. Vid denna tiden med Ebba så var jag redan höggravid och nästan tvåbarnsmamma, lite galet att tänka på det när man fortfarande ser Hugo så liten.
Denna morgonen startade Hugo med att fråga om inte han kunde få komma in i min mage igen, när jag frågade vad han skulle in där och göra så svarade han att han skulle ligga där och suga på en napp - sötunge. så stor men fortfarande så liten <3
Mina graviditeter var jobbiga och riktigt tunga, jag mådde verkligen inte sådär bra som många har turen att göra. Men jag hoppas ändå att i framtiden få uppleva den fantastiska resa en gång till.
 
Två dagar innan Hugo föddes <3
Nyfödd på 4490g och 53cm
Snart tre år
 
 
 
 

Kommentarer
Maria

så fin mage du hade! :)
tyckte du det gick bra första tiden med en nyfödd och en treåring hemma? :)

Svar: Tack :) Jo de gick bra, klart det var en omställning med en liten nyfödd och en treåring med treårstrots. Men de gick jättebra . Nedräkning nu för dig? När är du planerad?
Emmelie

2014-10-12 07:53:30
URL: http://fashionstars.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0