Svårt att veta om man gör rätt.

Godmorgon.
Regnet riktigt smäller mot rutorna och det har hållt mig vaken under natten, barnen har sovit oroligt de också så det är en minst sagt trött morsa som sitter här med kaffekoppen i högsta hugg.
Det är mycket nu, dels i skolan men även med reaktionen efter separationen, framförallt för Ebba.
Jag vet ärligttalat inte hur man ska göra för att det ska bli så bra som möjligt för henne, hon träffar sin pappa varje dag en liten stund men det blir en sån sorg när han åker varje gång så jag funderar nästan på om det är bättre och ses mer sällan?
Så svårt och veta hur man ska förhålla sig och hur man ska göra rätt, allt man vill är att göra de som är bäst för barnen och sätta egna känslor och tankar åt sidan.
Samtdigt är detta något nytt för mig, något jag aldrig behövt genomgå innan och därför är det extra svårt och veta hur man agerar rätt.
Jag hoppas inerligt det vänder för mig nu, jag har behövt uppleva alldeles för mycket i mitt liv och har varit på botten och vänt ett x-antal gånger och kämpat mit upp igen. Jag antar jag är en sån där envis jäkel som helt enkelt vägrar ge upp trots att livet ger mig käftsmäll efter käftsmäll.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0