Tenta-ångest!

Tenta-ångesten har lamslagit mig totalt här hemma vill jag lova.
Om det igår kändes som en ganska lovande dag för studier så var det tvärtom idag och jag är tillbaka på ruta ett och förstår inte allt jag borde förstå för att klara mig på tentan på fredag.
Jag försöker sitta och läsa men efter att ha pluggat sex timmar konstant i förmiddags och sedan bara kommit hem och tagit hand om barn, matlagning och tvättstuga så sitter jag nu helt oförmögen att orka. Där har vi en nackdel med att studera och vara ensamstående, du har liksom ingen chans att dagtid gå undan och läsa lite och när kvällen kommer och du gjort alla måsten så är du helt slut och orkar knappt hålla ögonen öppna.
Den där lilla egentiden är så fruktansvärt viktig för att man ska orka i längden och det är jobbigt de dagar man inte har någon som helst möjlighet att sätta sig ner och hämta andan när barnen väl somnat.
Bit ihop eller bryt ihop säger man ju, men förtillfället tror jag att jag gör det sistnämnda nästan.
 
Önskar er en godnatt och vädjar om att ta vara på egentid om ni har någon, att bara köra på och inte känna efter alls är inte hälsosamt i längden och jag börjar redan känna sviterna från det beteendet.
 
 

Kommentarer
Jessie

Usch , det låter som att du skulle behöva lite avlastning, att ha så mycket att läsa inför tentan, och samtidigt ha barn och hushåll att sköta, det är tufft.

Håller tummarna för dej, och hoppas att det går bra.
Du kämpar iallafall , och bara det är en styrka.
Kram Jessie

Svar: Åh tack. Behöver alla tummhållningar jag kan få.
Emmelie

2014-10-30 08:09:33


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0