En första del avklarad.

Åh herregud vad härligt det är att ha första seminariet avklarat!
Nu vet jag lite mer vad det innebär och vad man har och vänta sig framöver, kanske kommer det inte kännas lika nervös inför kommande omgång.
Men vi kör verkligen igång direkt, ingen lugn stund alls och vi är igång på fullaste allvar på en gång. Det där med mjukstart existerar inte på sjuksköterske programmet i Skövde.
 
Men att vara ifrån mina hjärtan från tidig morgon till sena kvällen är fruktansvärt. När man inser att förskolepersonalen träffar dom mer än mig liksom. Jag är tacksam för att familj och vänner stället upp och hämtar dom i tid så det slipper bli det där otroligt långa dagarna. Jag kommer behöva er hjälp under en period men hoppas att det lugnar sig inom kort. Eller att jag iallfall lär mig prioritera på vad jag kan läsa hemmifrån och vad som faktiskt är viktigt att medverka på,
Det skulle aldrig för mig fungera att sätta mig i centrum, att satsa på utldnigen och låta barnen komma i andra hand. För mig kommer barnen alltid först, och mina drömmar får bli något som kommer sekundärt.
 
Ni är allt jag någonsin önskat.
 

Kommentarer
Malena

Så fint du skriver om dina barn. En sådan kärleksfull mamma skulle alla barn behöva. Jag förstår din tanke om att barnen kommer först, men din dröm är också viktig för dem. Genom den kan ni bygga vidare på ert liv och få en trygg inkomst. Hoppas det praktiska löser sig. Kram och lycka till!:)

Svar: Jo du har rätt men att lämna bort barnen i tre år för att nå min dröm är en omöjlighet för mig. Hoppas kunna pussla ihop de o lösa de. Kram
Emmelie

2014-09-04 21:31:57


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0